Otkup lokala

otkup poslovnog prostora

Otkup lokala

Ukoliko imate vaš lokal a područiju Bograda koji želite hitno, brzo da prodate i pritom odmah budete isplaćeni na pravom ste putu to i da učinite. Mi vršimo otkup lokala uglavnom manjih kvadratura na svim lokacijama u Beogradu uz najbolje i najveće otkupne cene. Ponudite nam vaš lokal putem online e-mail upita ili putem telefonskog poziva na broj 0621601017 i u najkraćem vremenskom roku uz besplatnu procenu dobićete usmenu ponudu za vaš lokal. Jedini uslov koji treba da ispunjavate da bih nam ponudili vaš poslovni prostor – nekretninu je da ste vi jedini pravni vlasnik vašeg poslovnog prostora nekretnine koju želite brzo da prodate.
Dalje sve dogovaramo u zavisnosti od dužine trajanja provere dokumentacije koje vrši naša advokatska kancelarija pravimo predugovor, isplaćujemo kaparu i odmah nakon toga i kupoprodajni ugovor kada i vršimo konačnu isplatu vašeg lokala, poslovnog prostora. Isplatu možemo izvršiti u kešu ili transakcijom sa našeg računa na račun vaše banke.
Za vrlo kratko vreme možete biti isplaćeni za vaš lokal i poslovni prostor bez obzira na stanje samog lokala, stanje stolarije, stanje podova, zidova, lokaciju.