Otkup stanova

otkup stanova

Otkup stanova

Naša usluga otkup stanova je jedinstvena u Beogradu, Srbiji. Može se reći da smo prvi i jedini počeli ovu delatnost pre više od 10 godina unazad veoma uspešno uz veliki broj zadovoljnih klijenata što vam i oni mogu potvrditi. Samim tim smo postali lideri, osnivači ove delatnosti na internetu otkupa nekretnina, stanova svih kvadratura na svim lokacijama u Beogradu.

Mnogi naši klijenti se odlučuju na našu uslugu otkupa stanova, nekretnina prvenstveno zbog brzine isplate i dobre otkupne cene. Nebitan je razlog vaše prodaje, da li je to odlazak iz zemlje, ulaganje u druge poslove pa je samim tim i potpuna diskrecija zagarantovana. Da bih započeli proceduru prodaje vaše nekretnine prvi i najvažniji uslov je da ste vi jedini pravni vlasnik nekretnine, stana koji želite da nam ponudite u otkup. Otkup stanova vršimo bez obzira na stanje nekretnine-stana, lokaciju, sprat, raspored prostorija, stanje stolarije, stanje parketa, stanje kupatila… Jedini mi vam možemo izvršiti otkup stana po najvećim otkupnim cenama u Beogradu, Srbiji. U svakom trenutu svih sedam dana u nedelji nas možete nas kontaktirati i zatražiti potpuno besplatnu procenu i visinu otkupne cene za vaš stan, nekretninu. Mi smo uvek i usvakom trenuku spremi da vam izađemo u suret otkupa nekretnine, stana na svim lokacijama na područiju Beograda. Uz nas i naš tim možete se osećati sigurno jer celu proceduru od provere dokumentacije za predmetnu nekretninu, stan do isplate prati naš advokatski tim koji ovu delatnost obavlja sa iskustvom od preko 20 godina u oblasti kupoprodaja nekretnina.
Procedura otkupa stana, nekretnine je veoma jednostavna počinje od momenta vašeg poziva na naš telefon 0621601017 za besplatnu procenu vaše nekretnine koju želite brzo da prodate. Posle telefonskog poziva dolaze naši procenitelji za besplatnu procenu stana, nekretnine i daju vam okvirnu usmenu otkupnu cenu za predmetnu nekretninu. Ukoliko vam odgovara prvi radni dan počinjemo proceduru provere nekretnine i prava vlasništva ukoliko je sve uredu pravimo predugovor i zakonski ili dogovoreni rok do glavnog ugovora i konačne isplate za stan, nekretninu. Isplata se vrši na dan potpisivanja kupoprodajnog ugovora u nadležnom opštinskom sudu i može biti izvršena kešom ili preko računa vaše banke u valuti koju prethodno dogovorimo. U sve pravne radnje oko predmetne nekretnine, stana može biti uključen i vaš advokat, trgovac nekretninama..
Pozovite nas i nemojte gubiti vreme prodavajući vašu nekretinu jer mi vršimo besplatnu procenu i otkup stanova, nekretnina uz isplatu u najbržem mogućem vremenskom roku zavisno od sređenosti, legalnosti dokumentacije stana predmetne nekretnine.